Navigation Menu+

Àgora Juan Andrés

puig

#femPlaça torna al Raval! Més concretament, a una no-plaça feta plaça (o, millor dit, Àgora) pel veïnat: l’Ágora Juan Andrés Us hi esperem!

Sortosament, més enllà de les polítiques de l’ajuntament sobre espai públic (en general, mercantilistes i nefastes) als nostres barris hi ha també veïnat empoderat i conscient, que fa barri fins i tot allà on no hi havia res. Un bon exemple és l’Àgora Juan Andrés, aquest solar abandonat des de fa molts anys i ara recuperat, endreçat i omplert de vida i activitat. Des de #femPlaça ens sentim identificades amb la seva tasca, que també és fer plaça, i fa temps que volíem venir a l’Àgora i treballar conjuntament.

Per tot això, us proposem aquest Fem Plaça, una estona de trobada lúdica en què reforçar l’espai públic, que no és oficialment públic però a la pràctica ho és més que la majoria dels racons de la ciutat, i donar-hi un contingut d’allò més senzill, natural i darrerament difícil de trobar: tertúlia, vermut, jocs… aquest cop especialment centrat en el jovent. Unes hores per a dir que a l’Àgora hi cabem totes, i que hi caben moltes opcions diferents.

FEM PLAÇA!!!