Navigation Menu+

Sant Felip Neri

Captura de pantalla 2015-05-12 a las 17.38.59

Ja ho dèiem: #femPlaça no fa vacances!
L’agost és un mes dur per a qui es queda a la ciutat: molta gent marxa, moltes ens quedem en una Ciutat Vella a mercè del turisme i, més enllà de les tan estimades festes de barri, sovint no trobem espais on estar a gust al carrer, que és on agrada estar a l’estiu quan cau la tarda.
Per això hem triat tornar al Barri Gòtic, i en aquest cas a la Plaça Sant Felip Neri: una plaça avui en dia envaïda pel turisme i les terrasses, com la majoria de les del barri.
Sempre ens agrada donar una perspectiva història allà on #femPlaça; en aquest cas, es tracta d’una plaça on, l’any 1938, els bombardejos feixistes van provocar una terrible matança (principalment d’infants). Per això voldríem aprofitar l’ocasió per a retre un senzill homenatge a aquestes víctimes, en un moment en què les matances a diferents llocs, i especialment a Palestina, estan tan d’actualitat.
També mirarem d’utilitzar una part del temps del #femPlaça a parlar sobre la següent trobada (a finals de l’agost), una divertida i original fi de festa a aquesta sèrie estiuenca de #femPlaçalaFresca… però no us preocupeu que al setembre continuem amb el format clàssic!
Així que ja ho sabeu: porteu una cadireta, alguna cosa per a compartir el sopar i moltes ganes de passar-ho bé, xerrar, jugar, discutir… i de fer Plaça!