Navigation Menu+

fem Plaça Sant Agustí Vell

SantAgustiVellOFICIAL

Tot i que més tard que l’any passat, amb “el caloret” torna #femPlaçaLaFresca, la versió estiuenca, vespranera i més espontània de #femPlaça.

ownloadI ho fa en una plaça molt estimada pel barri de Sant Pere i altres. La Plaça Sant Agustí Vell és un espai de molta història i de gran bellesa dins la seva senzillesa, un lloc ombrejat per grans arbres, amb font i amb graons molt útils a l’hora de seure una estona per xerrar, descansar o per no fer res.
Tanmateix, la plaça pateix les polítiques que s’han portat tradicionalment a la Ciutat Vella. Cap element de mobiliari urbà, proliferació de terrasses, un canvi recent en quant a accessibilitat (es va modificar la rampa, ara arraconada per les motos aparcades), vídeo-vigilància, etc.
És a dir: hem triat Sant Agustí Vell perquè ens estimem molt aquesta plaça, i alhora necessitem i volem insistir en allò que venim denunciant respecte a l’espai públic arreu al districte.
Si tens ganes de passar una bona estona i parlar amb les veïnes dels canvis que s’estan produint als barris i d’aquells altres que volem que s’hi produeixin, tot compartint un deliciós soparet de traje i reivindicar / reocupar l’espai públic amb diversitat d’usos i molta imaginació…
… aleshores agafa una cadira, convida algú i veniu aquest dijous 30 a partir de les 20:00!
Recuperem l’espai públic com espai de convivència i esbarajo!
#femPlaça!

Esdeveniment facebook, aquí.

Història de la Plaça Sant Agustí Vell, per Gregor Siles i Elsa Plaza

Article a Nació Digital:

Un grup de veïns «ocupen» places de Ciutat Vella per denunciar-ne la privatització

Galeria de imatges: